1K6C8677

Bekappen

Houd de hoeven van uw paard gezond. No feet, no horse!

Als een paard in zijn lichaam niet juist in balans is zal dit zijn weerslag hebben op de hoeven, maar dit werkt omgekeerd net zo. Het regelmatig vakkundig bijwerken van de hoeven is dus ontzettend belangrijk voor het vermogen van uw paard om te kunnen presteren. Wacht niet te lang!

hoefschoenen

Hoefschoenen

Een uitkomst voor velen, met passervice aan huis!

Voor paarden die slechts een gedeelte van de tijd bescherming nodig hebben zijn hoefschoenen een ideale oplossing. Deze kunnen na bijvoorbeeld een buitenrit over het harde gewoon weer uit! Natuurlijk belangrijk is dat de schoenen goed passen, daarom bied ik pasconsulten aan.

glueshoes

Gelijmde kunststof hoefbescherming

Als blootvoets niet mogelijk is

Mijn streven met bekappen is altijd om een paard blootvoets te laten lopen. Het hoefmechanisme is erop gebouwd om de doorbloeding zo optimaal mogelijk te maken. Er zijn echter situaties waarbij ondersteuning toch noodzakelijk is om het paard comfortabel te laten bewegen. In dat geval biedt zogeheten plakbeslag een uitkomst!

voedingsadvies

Voeding

Voeding speelt een onmiskenbare rol in het in balans houden van uw paard

Darmen worden ook wel het tweede brein genoemd! Paarden hebben een delicaat verteringsstelsel en zijn er op gebouwd om doorlopend vezels op te nemen en te verteren. De juiste voeding is van onschatbare waarde voor het creëeren van balans!

1K6C9679_1

Aromatherapie

Voor extra ontspanning

De passie van mijn wederhelft Annelieke is het vergroten van mentale en fysieke gezondheid voor mens en paard. Ze maakt hierbij mede gebruik van essentiële oliën, die ook tijdens het bekappen een meerwaarde kunnen hebben, zéker voor paarden die, om wat voor reden dan ook, spanning of onzekerheid opbouwen tijdens het bekappen.

DSC_0500

Niagara Equissage

Medisch bewezen werking

Equissage Pulse produceert een niet agressieve, diepe en zachte massage voor het gehele paardenlichaam. Deze unieke therapie is ontworpen om de bloedcirculatie te stimuleren in het lichaam voor betere functionaliteit en algehele gezondheid van het paard en zijn gewrichten, pezen, ligamenten en spieren.

Scroll naar boven